L'Espluga presenta les postres de la Festa Major amb sorpresa de cultura popular

Per segon any consecutiu l’Espluga tindrà unes postres específiques de la Festa Major que elaboren les pastisseries del poble, inspirades en el carquinyoli. Com a novetat tindran com a base un iman col·leccionable que portarà la imatge d’algun dels elements de la cultura popular del municipi.

Aquest any les postres seran un pastís semifred de fruites del bosc amb cruixent de carquinyolis. En l'estrena de l'any passat es van exhaurir totes les existències i enguany es repeteix l'aposta amb una nova recepta conjunta per a les quatre pastisseries i sempre amb el carquinyoli com a ingredient. 

La novetat de la segona edició de les postres és que el pastís reposarà sobre una base d'imant que, any rere any, portarà la imatge d'algun dels elements de la cultura popular de l'Espluga. Es tracta d'una peça col·leccionable que substituirà l'iman de monuments o espais d'interès del municipi que fins ara es regalava a les dones assistents al concert-vermut del divendres de Festa Major.

Les quatre pastisseries de la vila el posaran a la venda a partir d'aquest dijous i fins al diumenge 29 de juliol perquè així els àpats de la Festa Major puguin acabar amb aquest peculiar pastís.