Els diables de l'Espluga de Francolí volen una revetlla de Sant Joan més participativa

Compte enrere per Sant Joan, una festivitat que es celebra arreu. Els diables de l'Espluga de Francolí aprofitaran la coincidència de la revetlla de Sant Joan en dissabte per incorporar diverses activitats sobre la pirotècnia i la percussió al llarg de la jornada per tal d'aconseguir una revetlla més participativa.

Una activitat per aprendre a dominar els elements de foc i pirotècnia dels diables o bé un taller de percussió són dues de les novetats que s'han inclòs durant el matí i tarda de la vigília de Sant Joan a l'Espluga. Amb el títol "Fes-te Diable per un dia" les propostes pretenen animar a petits i grans a aproximar-se a la festa per tal d'aconseguir una revetlla més participativa. El seu objectiu també és incrementar el nombre d'espluguins que prenguin part de forma activa del correfoc.

A més a més. aquesta vegada també es fa una crida perquè qui ho vulgui aporti els seus trastos a la foguera. Com és habitual, l'Espluga passarà el relleu de la flama del canigó a diferents municipis de la comarca i les Garrigues. Les propostes nocturnes arrancaran amb el correfoc pels carrers de la vila i es manté l'espectacle d'invocació del mal a la plaça de l'Església. La revetlla acabarà amb la música dels The Pink Goats i Dj Richard Fleix.