Tot a punt a l'Espluga per inaugurar el nou pavelló d'Esports

Tot a punt a l’Espluga de Francolí per a la inauguració del nou pavelló municipal d’Esports. Aquest dissabte es tallarà la cinta inaugural i es posarà fi a dècades de reclamacions per part de les entitats esportives.

L’hoquei arribava a l’Espluga de Francolí fa poc més de 50 anys. Aquestes són imatges dels primers partits al municipi, això després de la inauguració del Casal i de la pista esportiva. El nou equipament va marcar un abans i un després amb el naixement de múltiples iniciatives i entitats locals. Al llarg d’aquest mig segle, el Pavelló del Casal ha estat l’escenari de bona part de l’activitat esportiva i també festiva de l’Espluga. Tot i això, la construcció d’un nou pavelló ha estat una reclamació constant d’algunes entitats i també un dels punts estrella dels programes electorals. Finalment, el nou equipament és una realitat i el municipi ja es prepara per viure una jornada històrica, 50 anys després també amb l’esperança que pugui suposar un impuls per a l’esport espluguí.

Últims detalls i revisió d’última hora abans de la inauguració oficial. L’acte començarà a dos quarts de 12 d’aquest dissabte. Les entitats esportives ompliran la nova pista i al llarg de tota la jornada, batejada com Dia Espluguí de l’activitat física, es podran veure demostracions de diversos esports que es practiquen al municipi.