Som Espluga assegura que ha engegat la majoria dels compromisos electorals

Som Espluga situa en el 90% els compromisos electorals complerts o en marxa. Són les xifres que va destacar Som Espluga en un acte de valoració de mandat obert a la ciutadania. L’actual equip de govern ha remarcat que un 30% dels projectes que van presentar estan acabats i un 19% es troben a punt de tancar-se. Per exemple, esperen enllestir el mandat amb tot encaminat perquè arribi l'aigua de l'Ebre al municipi.

El Pla d’Habitatge és un altre dels punts destacats amb la creació d’una borsa d’habitatge i l’adequació de pisos de lloguer social. Som Espluga també destaca l'aposta per les energies renovables.

Destaca també la renovació de la piscina municipal, una programació cultural estable, l’impuls d’un estudi del comerç, la renovació de la llar d’infants o els primers passos per crear una reproducció dels gravats descoberts a la cova de l’Espluga.

En termes econòmics, l'equip de govern posa èmfasi en l'increment d'un 70% del pressupost municipal en comparació el 2019. Amb tot plegat, Som Espluga resumeix els seus primers 4 anys a càrrec de l’Ajuntament, sense obviar el context: un mandat marcat per situacions adverses com la riuada de 2019, la pandèmia, la sequera o els problemes de secretaria i intervenció.