El Teatre del Casal de l'Espluga acull residències professionals

Els responsables de l’espectacle “Sense lluna", de la companyia Samfaina de Colors, conversen amb el públic familiar que ha assistit a la preestrena de l’espectacle al Casal de l’Espluga. És el punt final d’una setmana en què la companyia ha definit i perfeccionat els detalls del mateix amb una estada de treball. Compartir l’experiència  amb públic real permet als artistes millorar el producte abans de presentar-lo.

No és la primera vegada que artistes professionals utilitzen les instal·lacions del Casal de l’Espluga per realitzar-hi residències artístiques que els permet enriquir el procés creatiu dels seus espectacles. El consistori espluguí vol convertir l’espai en un referent comarcal i destaca que, amb aquesta iniciativa, hi guanyen les companyies, però també el municipi que les acull. 

En aquest cas, també se n’ha beneficiat el públic que ha pogut assistir de forma gratuïta a la posada en escena d’un espectacle que s’estrenarà oficialment el 7 d’octubre en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa.