La primera regidora de l'Espluga enceta les festes

Així arrenca oficialment la Festa Major de l’Espluga, amb un acte que ha comptat amb un pregó nostàlgic dedicat al record, al món rural, el despoblament, el paper essencial de les dones i els canvis que ha experimentat el municipi en els últims 75 anys. El pregó ha anat a càrrec de Maria Àngela Anguera Andreu, la primera dona regidora del municipi, després del restabliment de la democràcia

El pregó ha anat a càrrec de Maria Àngela Anguera Andreu, la primera dona regidora del municipi, després del restabliment de la democràcia.

Una obertura de Festa Major que ha recuperat la plena normalitat, sense restriccions ni aforaments limitats. Com a novetat, el pregó ha anat precedit de la ballada dels Gegants Vells del municipi, que mostraven la seva nova imatge amb el primer acte públic després de la seva recent renovació.

Tot seguit s’ha donat inici a la celebració de la desena edició del recital de poesia RUSC del Museu de la Vida Rural amb quatre poetes d’arreu de Catalunya i la música de l’artista mallorquina Maria Hein.