L'Espluga estrena la remodelació de la piscina

Aquest cap de setmana els veïns de l'Espluga de Francolí  ja han gaudit de la piscina municipal remodelada. Dijous es van inaugurar les obres, a falta d'alguns detalls, i es va iniciar la temporada de bany que s'allargarà fins a l'11 de setembre.

El principal canvi és el nou paviment antilliscant que s'adequa a la normativa vigent i a primer cop d'ull també en destaca la transformació de la piscina en desbordant. S'han instal·lat noves dutxes i s'ha millorat la sala de màquines. D'altra banda, a més del rentat de cara, les actuacions també han volgut acabar amb les pèrdues d'aigua que patia el recinte, per això s'ha substituït el vas de la piscina. De fet, l'any passat l'Ajuntament va estar a punt de tancar l'equipament a causa de la sequera. 

Les obres, en conjunt, han costat uns 300.000 euros i s'han inaugurat a falta de petits serrells per enllestir durant les pròximes dues setmanes. El govern local preveu executar altres millores a les instal·lacions els pròxims anys, com per exemple la substitució de la tanca perimetral o la reforma de l'entorn de la piscina petita.