L'Hostatgeria de Poblet reobrirà a principis de juliol

A l'interior de l'Hostatgeria de Poblet es treballa a contrarellotge per reobrir d'aquí a 15 dies, l'1 de juliol. Després de dos anys tancada, hi ha molta feina per fer, però ja s'ha fet el pas més important: trobar una empresa especialitzada per fer-se càrrec de la gestió.

Serà la companyia tarragonina Petits Hotels l'encarregada de reactivar un negoci que va tancar el maig del 2021 per la delicada situació econòmica del Monestir. La nova direcció planteja un projecte a llarg termini, a uns 15 anys, per transformar l'hostatgeria cap a un allotjament més confortable.

Expliquen que l'essència de l'espai es mantindrà perquè segueixi ben integrat al Monestir, però aspiren a obrir-se nous camins. Per exemple, organitzant banquets per a bodes, celebracions especials o congressos. Són optimistes amb les possibilitats de l'emplaçament.

Inicialment, obrirà l'hotel amb servei de restauració per als allotjats i la cafeteria per a tots els visitants. Ara, mentre es posa al dia tot l'edifici, l'empresa està seleccionant el personal i iniciarà la comercialització per rebre les primeres reserves d'aquest estiu.