Compte enrere a l'Espluga per l'estrena d'uns Pastorets renovats

Bona part dels actors s'estrenaran el 25 de desembre a l'Espluga de Francolí encarnant els personatges principals dels Pastorets. L'aroma a sofre, de l'infern, ja es pot olorar al Teatre del Casal de l'Espluga de Francolí. Divendres van fer el penúltim assaig general dels Pastorets.

Hi ha ganes d'estrena perquè l'any passat ja es van suspendre per la pandèmia i ara creuen els dits per no patir contratemps. A més a més, la representació del dia de Nadal, d'aquest dissabte, és esperada perquè el taló s'aixecarà amb una nova generació d'actors dalt de l'escenari.

Després de dues dècades amb els mateixos actors principals, enguany s'ha hagut de treballar més per assegurar un bon relleu. També s'ha aprofitat per dividir la direcció en quatre àmbits: l’artística, la musical, l’escènica i la tècnica amb l'objectiu de professionalitzar la coordinació i millorar l'espectacle. 

Amb tot plegat, el dia 25 de desembre i el 2 de gener, els espectadors es retrobaran amb uns Pastorets diferents, no pel text que seguirà sent el mateix, sinó per l'empremta personal que els nous actors aportaran al seu personatge. També ho podran veure aquí, a Tac12, els dies 1 i 6 de gener a les 10 del matí.