Dimiteix una de les regidores del govern de l'Espluga per motius laborals

L'Espluga de Francolí viurà canvis al govern perquè la regidora Laura Ruiz de Porras ha presentat aquest dijous la seva dimissió per motius laborals. La pandèmia ha provocat que no pugui compaginar la seva dedicació a l'Ajuntament amb la direcció de l'Àrea Bàsica de Salut de Montblanc i, finalment, ha decidit deixar pas a la següent candidata de la llista electoral.

Ho estava meditant des d'abans de l'estiu i ara creu que és el millor moment per prendre la determinació. Laura Ruiz de Porras deixa el govern municipal de l'Espluga de Francolí per qüestions laborals, a causa de la càrrega de feina al capdavant dels consultoris mèdics de la Conca estricta.

Anna March prendrà el relleu

web anna march

Ruiz de Porras s'acomiada del consistori després de dos mandats i mig, els dos primers a l'oposició. L'estrena la va fer com a cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència, mentre que el 2015 va confluir a les eleccions amb la suma d'esquerres de Som Espluga. Llavors, tot i guanyar les eleccions, no van poder formar govern. Des del 2019, ha estat regidora de Serveis Socials, Sanitat, Hisenda i Personal. La seva sortida permetrà l'entrada de la número 8 a la llista de Som Espluga, Anna March, que en els darrers dos comicis ha quedat a pocs vots d'obtenir un lloc al consistori. Des de l'equip de govern en destaquen el seu perfil econòmic i de persona molt implicada en el teixit associatiu de la vila.

La nova regidora del govern prendrà possessió el pròxim ple del mes de març, quan es donarà a conèixer com es reconfigura el cartipàs municipal. El ple d'aquest dijous, entre d'altres, va aprovar les polítiques de joventut pels pròxims anys i la validació definitiva del projecte per fer arribar l'aigua de l'Ebre.