Comencen les obres de l'Església Nova de l'Espluga

Aquesta setmana comencen a l'Espluga de Francolí les obres per arreglar les cobertes de la capella que es troben en mal estat. L'edifici neoclàssic va tancar a inicis del 2018 per l'aparició d'esquerdes i ara, després de diversos estudis, arranquen les actuacions per assegurar la conservació del temple.

La neu i el glaç han fet endarrerir les obres de l’Església Nova de Sant Miquel de l’Espluga de Francolí que començaran finalment aquesta setmana. Un projecte que preveu reparar les cobertes de la capella lateral de la part esquerra de l’edifici que es troben en mal estat a causa de la mala evacuació de les aigües pluvials de la coberta i que ha provocat filtracions a l’interior, així com l’aparició de termites que han minat moltes de les bigues.

Inversió de diverses institucions

Un pas de vital importància per tornar a reobrir un edifici que des d’inicis del 2018 es troba tancat al públic pel risc de despreniments de peces de guix de la cúpula dels evangelistes.

Aquests treballs compten amb un pressupost d’uns 85.000 euros finançats per la parròquia, l’Arquebisbat, l’Ajuntament de l’Espluga i la Diputació. Unes obres necessàries per garantir el bon estat d’un edifici de més de 130 anys.

Canvia't al 39 a la TDT