L'Espluga de Francolí cancel·la els actes públics i suspèn el mercat setmanal

A l’Espluga, l’Ajuntament ha suspès totes les activitats que impliquen la participació d’infants, també l’agenda de reunions i es promouen mesures de prevenció i higiene entre els treballadors municipals. D’altra banda, s’ha tancat la llar de jubilats i també s’ha suspès el mercat setmanal dels divendres i els dilluns.

S'ajorna el IV Congrés de Pastorets de Catalunya

Aquest dimecres al vespre també es va prendre la determinació d’ajornar el IV Congrés de Pastorets de Catalunya que el municipi havia d’acollir aquest cap de setmana amb entitats culturals d’arreu del país. Pel que fa a les activitats públiques, entre d'altres, s'anul·la l'espectacle familiar del Casalet Kids, la celebració del Dia Mundial de la Poesia o les audicions de les escoles de la Conca de Barberà que s'havien de celebrar aquest dijous i el proper 19 de març al Teatre del Casal.

Les restriccions també han arribat a la residència d’avis i centre de dia Jaume I on s’han restringit les visites, només es permet l’entrada d’un familiar i no es permet l’accés a les plantes de l’edifici. També suspenen les tasques de voluntariat. En l'àmbit turístic, l'afectació es nota en forma de cancel·lacions, més de 15 grups ja han anul·lat la seva visita a les Coves.