Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Riuada Solidària de l'Espluga recapta més de 100.000 euros

107.835 euros; és el total de diners recaptats per la iniciativa de la Riuada Solidària, i que permetrà a ajudar econòmicament a les persones afectades pels aiguats d'ara fa tres mesos. Aconseguits a partir de diverses activitats, les centrals la Riumuntada i el gran concert de desembre, a més del marxandatge i les donacions.

La meitat d'aquests diners aniran destinats a activitats empresarials o comercials que s'hagin d'aixecar després de l'accident. Un 20% a explotacions agrícoles o ramaderes. Els restants, a habitatges: habituals, de segona residència o buits, i també als magatzems i vehicles afectats que aquell vespre es trobaven en el territori de l'Espluga.

Avui mateix ja es pot fer la sol·licitud per demanar l'ajuda, un termini s'allargarà fins al 14 de febrer. Les persones que vulguin l'ajuda l'hauran de justificar, una comissió d'avaluació decidirà la quantitat atorgada, i finalment es farà la transferència bancària, que es preveu que es puguin fer el 7 de maig.

Des de l'organització de la Riuada Solidària, es mostren satisfets amb la feina feta i celebren que després d'un intens treball preparant les bases de sol·licituds, ja estiguin més a prop de poder donar les ajudes.

També han volgut agrair tot el suport rebut i les donacions tant de particulars com d'empreses i fundacions. Especialment, a la Fundació Indicis, que va ajudar-los amb molta rapidesa després dels aiguats.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ