Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'Espluga prepara un nou impuls i relat per la 455a Fira de Sant Vicenç

 

L'Espluga de Francolí viurà una 455a edició de la Fira de Sant Vicenç marcada pel nou impuls turístic, cultural i comercial que hi vol donar l'Ajuntament de l'Espluga. Com mana la quadricentenària tradició, se celebrarà l'últim cap de setmana de gener. L'objectiu és situar-la de nou al mapa firal del país, amb un nou relat que es donarà a conèixer els propers dies.

Fa 4 segles i mig que els carrers de l'Espluga acullen la Fira agrícola i comercial de Sant Vicenç, una de les més antigues de Catalunya. Un valor que l'Ajuntament espluguí vol realçar donant un nou impuls al certamen quadricentenari.

Per fer-ho possible, els propers dies es donarà a conèixer el nou relat i eix temàtic de la Fira reconvertint de nou l’esdeveniment en una porta d’entrada del turisme de proximitat amb diferents actes enfocats a tots els públics, i no només durant el cap de setmana del 25 i 26 de gener. Enguany s'incorpora la mostra de noves tendències en diferents sectors i hi tindran un paper especial les entitats de cultura popular.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ