La Riumuntada, desenes d'activitats solidàries a l'Espluga pels damnificats dels aiguats

Amb el nom de La Riumuntada, l'Espluga de Francolí ha preparat tres dies d'activitats per a tots els públics amb l'objectiu de recaptar fons per als damnificats de la riuada del 22 d'octubre.

Música, tastos de vins, taules rodones, espectacles infantils i un dinar popular són alguns dels molts actes que es faran del 22 al 24 de novembre en diversos espais del municipi. Un dels actes destacats serà una performance que recorrerà el riu i on s'haurà d'adquirir un paraigua per poder-hi participar. Es necessitaran un mínim de 500 persones.

Un dels atractius de la programació és el potent cartell musical. La nit del 23 de novembre el teatre del Casal acollirà diversos concerts de Roba Estesa, Joana Serrat, Joan Reig Trio o Fito Luri, a banda d'altres concerts en diversos formats que es faran durant tot el cap de setmana. El plat fort, però, tindrà lloc el 20 de desembre al pavelló del Casal, amb la música de Buhos, Portobello, Itaca Band i Banda Neon.

Els voluntaris de Riuada Solidària han preparat el programa d'actes gràcies a les desenes d'aportacions de persones, entitats i grups musicals que hi han volgut participar de manera desinteressada. La majoria d'activitats requereixen una aportació mínima de 3 euros.

Montblanc agafarà el relleu el 30 de novembre i 1 de desembre, quan també acollirà un cap de setmana d'activitats solidàries.