Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Refer-se després de la catàstrofe: establiments de l'Espluga treballen per reobrir

Reobrir el restaurant en un mes o un mes i mig és l'objectiu del Joan Carles, el propietari de l'Hostal Les 17 Fonts. Des de l'endemà de la riuada que hi treballa, pràcticament habilitant un restaurant des de zero, només els va quedar l'edifici. Xifren els danys en uns 150 mil euros, tot just quan els faltava 4 anys per retornar la hipoteca que va demanar per reformar l'hostal. Ara només pensen en tornar a l'activitat, diuen que el negoci no s'atura.

Tampoc s'atura un dels altres negocis afectats, aquests senyals ens dirigeixen a l'empresa d'activitats esportives Drac Actiu. S'han reubicat en un local que els ha cedit gratuïtament una família del poble. L'empresa segueix amb algunes de les activitats que desenvolupen en ple entorn natural o bé a les Coves de l'Espluga, com aquest taller, mentre que, des d'aquesta seu provisional esperen definir el seu nou rumb.

Els establiments locals estan sorpresos amb la resposta solidària de la ciutadania, però asseguren que la millor forma de refer-se és rebent clients i tornant a l'activitat.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ