Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El vi sortit del fang, a la venda per reobrir el Celler Rendé Masdéu

El Celler Rendé Masdeu va ser un dels negocis més afectats per la riuada del Francolí del passat 22 d'octubre. No en va quedar res, l'edifici se'l va endur l'aigua, també el restaurant que compartia espai en aquest edifici de 600 metres quadrats.

Només se'n va poder salvar una part de la producció de vi. Tenien unes 40.000 botelles de vi, i de sota el fang desenes de voluntaris en van salvar més de 7.000, aproximadament. Aquest cap de setmana llarg, ja des de divendres, centenars de persones s'han desplaçat fins a les portes del que era el celler per adquirir una d'aquestes botelles, impregnades de fang, guardant el testimoni de la riuada.

Després de la catàstrofe la resposta solidària ha superat qualsevol expectativa dels propietaris. Així, obtenen una empenta econòmica, però també moral per reobrir el celler en algun altre espai.

Aquest cap de setmana, moltes persones s'han endut una d'aquestes botelles a casa. És un dels vins del celler Rendé Masdeu, però també un símbol de la riuada i la solidaritat que ha despertat.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ