Junts per Catalunya vol prioritzar les infraestructures del territori al Congrés

Junts per Catalunya ha fet balanç de campanya. Diuen que són el partit de la demarcació que ha tingut una campanya diferent pel fet de tenir el seu cap de llista, Josep Rull, a la presó. El partit ha aprofitat la trobada per explicar quines infraestructures reclamaran a Madrid.

Junts per Catalunya vol tornar al Congrés un cop més per fer sentir les reclamacions del territori en matèria d’inversions. Diuen que estan cansats que cada legislatura hagin de reclamar el mateix. Unes obres que sempre estan pressupostades però que mai s’acaben d’executar. El partit vol apostar per la finalització de l’A-27 fins a Montblanc i el desdoblament de la N-340. A banda també volen que l’Aeroport sigui gestionat pel territori. La punta de llança, però, diuen que han de ser les inversions ferroviàries amb les mercaderies per l’interior, el corredor del mediterrani i l’estació intermodal de l’aeroport.

El partit també ha fet valoració d’aquesta campanya que consideren anormal per la situació de tenir el cap de llista de la demarcació de Tarragona, Josep Rull, a la presó. Asseguren que diumenge seran la gran sorpresa tal com va passar el 21-D.

El partit demana el seu vot per veure la cara de vergonya que posaran els partits del 155 en veure Josep Rull com a Diputat del Congrés.