Meritxell Batet carrega contra ERC per no votar favorablement els Pressupostos Generals

Ho va dir a Tarragona, on va assistir a la presentació socialista de candidats al Congrés dels Diputats i al Senat. Els culpa de ser còmplices de la caiguda del Govern de Pedro Sánchez.

El lloc escollit pel primer acte de campanya electoral del PSC a Tarragona va ser el balcó del Mediterrani. Hi va assistir Meritxell Batet, amb la resta de candidats al Congrés i al Senat de la demarcació de Tarragona. Després de tocar ferro, Batet va demanar el vot per la llista socialista, posant l'accent en els projectes que el Govern de Pedro Sánchez va començar durant els 10 mesos que va durar al capdavant del país. De fet va carregar contra Esquerra Republicana i els independentistes, per no permetre l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat.

També va acusar el Govern de la Generalitat de permetre que Catalunya hagi sigut una de les Comunitats Autònomes amb més retallades en educació i formació universitària. Al seu torn, el candidat al Congrés per Tarragona va destacar que l'aposta dels socialistes és l'única garantia que es realitzin els projectes que necessita el Camp de Tarragona.

Tots dos candidats van afirmar que la dels socialistes és l'única opció que aposta realment pel diàleg i van convidar a pensar en el vot útil per impedir un govern tripartit de dretes.