El PP diu que el Govern del PSOE té aturat el projecte del Coll de Lilla

Ha assegurat que el Partit Popular éd l'única garantia per dur-lo a terme. Ho ha dit el candidat al Congrés, Jordi Roca, a la presentació del programa electoral per les eleccions generals del 28 d'abril a Tarragona.

Els populars asseguren que l’actual govern no és garantia per enllestir les obres de l’A-27 i el túnel del Coll de Lilla, tot i que les obres van començar al febrer i està prevista la seva finalització pel 2022. Des del Partit Popular de Tarragona asseguren que són l’única garantia per dur-lo a terme.

El programa electoral també parla dels peatges de l’AP-7 i l’AP-2. Els volen suprimir aprofitant el fi de la concessió i prometen lluitar per evitar que aquesta es renovi. Més enllà d’aquestes mesures, el programa també preveu lluitar contra l’actual sistema d’immersió lingüística i substituir-lo, diuen, per un model que permeti als pares escollir l’idioma vehicular a les escoles. Per últim són partidaris de la intervenció de la Generalitat i de les institucions públiques que, segons ells, estan posant en perill la pau social a Espanya.