ERC denuncia un nou retard a les obres del túnel del Coll de Lilla

Esquerra Republicana denuncia un nou retard a les obres del túnel del Coll de Lilla. En una visita d'obres aquest dijous, l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, acompanyat de senadors del partit i del candidat d'ERC a Valls, ha assegurat que per falta de pressupost el túnel s'acabarà en quatre anys, i no en dos com s'havia anunciat.

Asseguren que inicialment quatre equips havien de treballar foradant el túnel, dos per la banda de Fontscaldes i dos més per la banda de Lilla, i trobar-se al mig. Ara asseguren que el Ministeri de Foment al·lega falta de pressupost i només hi treballaran dos equips. Això farà allargar les obres fins a quatre anys arribant al 2023, més temps del que estava previst.

La imatge és aquesta, la d'una part del viaducte demolit per poder redreçar el traçat de la via, mentre a la boca del túnel estan començant a fer micropilotatges. Des d'ERC asseguren que continuaran insistint, també des del Senat, de la importància d'aquesta obra pel territori.

A la banda de Lilla, l'obra, de gran complexitat, haurà de superar diversos terraplens. Ara mateix s'hi estan talant arbres per poder realitzar el túnel.

Programes més recents a TAC12