Esquerra creu que ara és el moment de guanyar les generals a Catalunya

Esquerra Republicana va demanar aquest diumenge a Altafulla que la confiança que els electors ja han dipositat en la formació en diferents eleccions es traslladi ara als comicis generals d'aquest proper 28 d'abril. Ho va fer reivindicant el paper del municipalisme en la construcció de la República Catalana.

El Candidat al Congrés i portaveu adjunt d'Esquerra Republicana al Parlament, Gerard Gómez, va visitar Altafulla, acompanyat de l'alcaldable Josep Andreu, i els líders de l'EINA Jordi Molinera i Alba Muntades.

L'esquerra independentista d'Altafulla va organitzar aquest acte en format col·loqui a les Escoles Teresa Manero per parlar de les Eleccions Generals i de com el seu resultat afectarà les municipals.

Gómez va engegar la seva xerrada fent una llista dels drets socials i polítics que, diu, s'han vulnerat durant els últims anys a Catalunya, mentre que Josep Andreu va assegurar que el gran poder de l'independentisme comença al municipalisme.

Demanen als seus votants que no creguin l'argument del vot útil i no es deixin enganyar pel PSOE, que asseguren que pactarà amb la dreta per aconseguir el poder.

Programes més recents a TAC12