Junts per Catalunya es presenta a Tarragona com l'eina útil contra el 155 i el tripartit de dretes

 

La candidatura de Junts per Catalunya es presenta a Tarragona com l'autèntica força útil per evitar el Govern de Partit Popular, Ciutadans i VOX, i defensar el dret d'autodeterminació al Congrés i al Senat. La llista encapçalada per Josep Rull farà de portaveu del polític empresonat, també en defensa del territori en projectes com l'A-27 o el corredor del Mediterrani.

L'exconseller, jutjat aquests dies al Tribunal Suprem, no podrà ser present a la campanya, però els candidats tarragonins i ebrencs anuncien que seran la seva veu. Que seguiran defensant l'A-27, el Corredor del Mediterrani, les xarxes tancades o el futur de les autopistes de pagament. Però ara també es promulguen com l'eina útil per situar a Espanya un Govern favorable als interessos de Catalunya.

La candidatura es presenta com a transversal d'ideologies i representació del territori. I com l'oposició clara al tripartit de dretes a Espanya i també l'única opció per evitar un nou 155.

Junts per Catalunya espera aconseguir aquesta vegada un grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats amb l'objectiu de ser una força decisiva en la política de pactes que acabi definint el següent govern espanyol.

Programes més recents a TAC12