ERC creu que un grup independentista unitari al Congrés restaria veus

Esquerra Republicana espera revalidar els dos diputats de la demarcació que va aconseguir el 28 d’abril. Els republicans confien a aconseguir més vots. Per això apel·len als votants socialistes que troben desproporcionada i injusta la sentència del procés que condemna a 100 anys de presó els líders independentistes jutjats. És per això que la formació creu que una derrota dels partits independentistes seria un cop molt dur.

En aquesta última jornada de campanya el cap de llista a la demarcació ha escoltat les demandes dels ciutadans i ha explicat la posició de la formació en diverses temes a tothom qui s’hi ha interessat. Salvador assegura Esquerra no li costa assentar-se a parlar i negociar, una clara elusió cap al president en funcions espanyol. Més enllà Jordi Salvador, sobre la proposta de Junts per Catalunya de crear un grup únic al Congrés, creu que no serà beneficiós perquè no es tindran tantes veus per una mateixa causa.

Els republicans es mostren satisfets per la feina d’aquests dies recorrent totes les comarques de la demarcació. Esquerra assegura que les persones que es consideren dialogants, de pau, progressistes i a favor dels drets socials han de votar al seu partit aquest diumenge.