Ciutadans vol ser el vot útil constitucionalista a Tarragona

A peu de carrer, la formació taronja ha defensat que són l'únic vot útil a les comarques de Tarragona perquè, diuen, ni el Partit Popular ni VOX van treure-hi representació en els últims comicis. Consideren que optar per aquestes forces és llençar el vot. Ciutadans s'erigeix com la  única formació capaç de donar estabilitat a Espanya.

També a Catalunya. Segons Del Campo, econòmicament Catalunya va pitjor que la resta d'Espanya i assenyala que el problema principal és Quim Torra. El compromís de Ciutadans és...

Els d'Albert Rivera esquiven les males expectatives que els donen les enquestes, remarquen que les urnes sempre els han donat més vots dels que es preveien. D'altra banda, el cap de llista al Congrés per Tarragona també ha situat el seu partit com a garantia de l'arribada d'inversions a la demarcació.

Pel que fa a les infraestructures, consideren de vital importància connectar el territori, per exemple, amb el desdoblament de l'A-7 a les Terres de l'Ebre o acabant les obres de l'A-27 al Coll de Lilla. També insisteixen en la finalització del Corredor del Mediterrani, encara que lamenten no conèixer com quedarà el mapa ferroviari a la demarcació.