El PSC reivindica la feina dels seus regidors a les comarques d'interior

El cap de llista socialista al Congrés Joan Ruiz va portar la campanya a Valls, on va trobar-se amb càrrecs electes del PSC de les comarques de l'interior del Camp de Tarragona. Va voler així reivindicar la feina d'aquests en zones de tarannà marcadament independentista. Durant l'acte, Ruiz va reiterar l'aposta pel diàleg i va apel·lar al vot útil per frenar la dreta espanyola.

El candidat socialista al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, va visitar les comarques de l’interior per trobar-se en un acte íntim amb càrrecs electes de les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà, Baix Camp i Priorat. Ruiz va agrair a alcaldes i regidors de municipis d’aquestes comarques  la seva tasca solitària en territoris hostils pels socialistes. Els va encoratjar també a persistir en les seves idees per convèncer i evitar que la dreta, amb el suport de Vox, accedeixi al govern espanyol. De fet, Ruiz fa d’altaveu del discurs socialista que s’empara en el bipartidisme i veu només en Casado el rival a batre, atia el temor a l’ascens de la ultradreta i presenta Pedro Sánchez com l’única garantia per liderar un govern d’esquerres a l’Estat. Ruiz també defensa el diàleg i la negociació com a eina per superar el conflicte català, si bé adverteix que primer s’ha de reconèixer els socialistes catalans com a interlocutor.

També el diàleg entra en la recepta de la diputada del Parlament i regidora a Valls, Rosa Maria Ibarra, amfitriona de l’acte que va celebrar-se a la seu local del PSC a Valls. Ibarra va argumentar també la importància de treballar per obtenir un bon resultat al Senat.

Ibarra va assegurar també que tot les dificultats amb què topen els socialistes a les comarques de l’interior, de signe independentista, també coincideixen amb molta gent al carrer que els anima a seguir treballant en la línia que ho estan fent.