ERC demana l'amnistia per als líders independentistes en un acte a l'interior de Mas d'Enric

Per segona vegada a la seva història Esquerra Republicana ha realitzat un míting polític a l'interior de la presó de Mas d'Enric. Hi han participat una trentena de presos que tenen el seu vot demanat per aquest 10 de novembre. Entre ells hi ha participat l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, que a banda ha realitzat un discurs a tots els assistents. El cap de llista de la formació a la demarcació, Jordi Salvador, ha explicat la necessitat d'aconseguir l'amnistia pels líders independentistes. A més també reclamen tenir una bona representació a Madrid.

Els dos representants republicans han volgut transmetre força i ànims a Forcadell però també a la Laura Solé, detinguda durant una nit d'aldarulls a la ciutat de Tarragona i que també ha assistit a l'acte. Asseguren que Esquerra mai els deixarà sols.

Els republicans han trobat aquest acte molt profitós però a la vegada molt colpidor per les situacions de casos que hi ha dins les presons. El partit valora molt positivament aquests actes, de fet, han volgut demanar disculpes a tots els presos perquè mai abans havien fet mítings polítics en presons quan les persones que s'hi troben dins tenen els drets polítics intactes.