×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

Tot sobre les eleccions al Parlament de Catalunya 2021, 14-F a TAC12 TV

Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 | 14-F

PSC guanya al Tarragonès i també a la ciutat de Tarragona, mentre que Junts per Catalunya és primera força a l'Alt Camp i a la Conca de Barberà. 

És on ha caigut més la participació de totes les demarcacions. Poc més de 283.100 persones han votat, el 50,37% del total cridat a les urnes. S'han incrementat els vots d'abstenció, nuls i en blanc.  

El retard de l'obertura de l'Anella Mediterrània i la TAP, aspectes més destacats d'una jornada electoral a Tarragona on s'han constituït les 159 meses previstes.

A la demarcació de Tarragona, les juntes electorals de zona han rebut més de 4.000 excuses, principalment pel risc d'exposició al coronavirus. D'aquestes, prop del 88% han estat admeses, però no ha derivat en problemes a l'hora de constituir les meses.

Matí electoral sense incidències greus

Diumenge, 14 Febrer 2021 12:08

TAC12 s'ha desplaçat a cadascun dels seus municipis per viure en primera persona la constitució de les meses i l'obertura dels col·legis electorals. Tot plegat, sense problemes de gravetat en el desenvolupament de la jornada.

No podem obviar l'ampli dispositiu que hi ha als col·legis electorals per tal de fer que la jornada sigui segura. Més personal i també mesures excepcionals per minimitzar el risc de contagi.

Els caps de llista voten més tard que mai

Diumenge, 14 Febrer 2021 10:13

Tarragona, Valls, Reus, Tortosa i el Vendrell han sigut els municipis on han votat a partir de les 12 del migdia a causa de les franges de votació.

La Generalitat ha activat l'aplicació “Eleccions 14F” que oferirà els resultats a temps real i també l'afluència de persones als col·legis electoral en cada moment. 

Més de mig milió de persones tenen dret a vot a la demarcació de Tarragona aquest diumenge per tirar els 18 escons en joc. Ara fa tres anys, Ciutadans va guanyar les eleccions per davant d'Esquerra, Junts per Catalunya i el PSC.

La formació taronja assegura que és la millor opció per acabar amb el procés i el separatisme. Matías Alonso ha recordat algunes de les propostes en matèria de turisme que han defensat aquests dies.

Així de convençut es va mostrar el cap de llista de la formació per la demarcació de Tarragona, Marc Arza, que va dir que espera obtenir més de 25.000 vots.

Assegura Rosa Maria Ibarra que han aportat propostes territorials i un missatge clar: Són el partit del canvi.

Junts va tancar la campanya a Tarragona reiterant la necessitat de mobilitzar el vot independentista. En l'acte final, Albert Batet va assegurar que tot vot que no vagi per Junts és un vot pels socialistes i la involució.

Reivindica la necessitat de reduir la ràtio d'alumnes als centres i també adverteix de la bretxa digital. Ho aprofita també per criticar la gestió que ha fet el conseller d'educació Josep Bargalló durant la pandèmia.

El PP reclama que s'agilitzin els treballs per fer realitat el Fòrum de la Justícia a Tarragona. Al mateix temps, considera que la Generalitat menysté Tarragona per la manca d'inversions.

La CUP ha acabat la campanya a Tarragona transformant una oficina de l'elèctrica Endesa en la primera seu de l'empresa energètica pública catalana que volen implementar si arriben al govern de la Generalitat.

Última entrevista als candidats i candidates de la demarcació de Tarragona per les eleccions del 14-F al Parlament de Catalunya. Avui, és el torn de Matías Alonso, cap de llista de Ciutadans. 

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus ha decretat una ordre de cerca i captura contra Èdgar Fernández, número 2 de la llista de la CUP per Tarragona

Pàgina 1 de 7

Programes més recents a TAC12