Constantí celebra la seva Festa Major d'estiu

Constantí ha viscut la Festa Major d’estiu en honor a Sant Feliu que ha presentat una quarantena d’actes al llarg de dues setmanes. El gruix principal d’activitats però ha estat aquest cap de setmana. L’humor i la sàtira donava el tret de sortida divendres amb el ball parlat de Dames i Vells que va fer burla de l’actualitat política local i també nacional, un any més els problemes de l’església de Constantí també van ser ingredient de l’actuació.

Entrada la nit, les bandes de tributs dels Beatles i dels Rolling Stones arrancaven la tercera edició de les Barraques de Constantí, aquesta vegada especial perquè també va servir per celebrar els 20 anys de Constantí Ràdio.

Mentre que dissabte a l’escenari hi va pujar el grup valencià Zoo, la Banda del Coche Rojo i Tarraco Surfers. Les entitats de cultura popular i el seguici també han estat protagonistes del cap de setmana. El correfoc infantil va ocupar els carrers del municipi dissabte amb la participació dels Diablons de Constantí i tres colles convidades.

El carrer major, davant de l’Ajuntament, va acollir diumenge l’actuació castellera amb els Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo.
A la nit, la Dragonina de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A encapçalava el correfoc gran amb el Ball de Diables de Constantí i els Diables de Montbrio. El castell de focs va donar peu al final de festa a la plaça de les Escoles Velles amb la darrera nit de ball.