Constantí celebra la seva Festa Major

Aquest dijous és Sant Feliu i això vol dir que és el dia gran de la Festa Major de Constantí. El municipi viurà avui els actes més tradicionals i solemnes però aquesta festivitat va arrencar ahir amb la tradicional cercavila que va recórrer els carrers més cèntrics del municipi i nosaltres no ens la vam voler perdre.

A ritme de xaranga arrencava la tradicional cercavila de Constantí. Aquest va ser l'acte inaugural que donava el tret de sortida els dies més forts d'aquesta festa tan esperada en honor a Sant Feliu. Tal com es mereixen les grans ocasions, el seguici al complet del municipi va sortir a ballar i omplir els principals carrers de la vila. El ball de Pastorets, del Patatuf, de Cavallets i el Ball de Bastonts. El foc el va posar un dels elements més estimats la Dragonina que va estar acompanyada pels diablons i el Ball de Diables. En aquesta ocasió tampoc hi van faltar la resta d'elements com els gegants i l'àliga. En total s'han programat més de 50 activitats per totes les edats i de diverses tipologies. Des del consistori fan una crida a què ningú s'ho perdi.

Entre les diverses activitats destaquen els actes més solemnes i tradicionals d'aquest dijous, dia del patró o les dues nits de barraques que s'iniciaran aquest divendres amb el concert dels 20 anys de Constantí Ràdio.