Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Constantí fa públic un cartipàs més ampli gràcies a la majoria absoluta del PSC

 

La majoria absoluta d'Òscar Sánchez a Constantí li ha permès eixamplar les regidories del seu Govern. L'alcalde socialista assumeix novament les àrees de Governació, Urbanisme, Comunicació i Noves tecnologies, mentre la primera tinent d'alcalde Dolors Fortuny seguirà al capdavant d’Ensenyament i Cultura. Assumeix també Promoció Econòmica, Ciutadania i Associacions. Repeteix també Vicenç Maceira com a regidor d’Hisenda, Obres municipals, Entorn rural i Agricultura.

També repeteix Jordi Pérez com a regidor de Parcs i Neteja Pública, i ara també d'Esports. Pel que fa a les noves cares del govern, Virginia Bautista serà la regidora d'Acció Social; Marian Buger de Festes i Igualtat. Maria García assumirà les regidories de Transició ecològica i Serveis municipals; Ismael Perron gestionarà les àrees de Recursos humans i Joventut; i Alfonso Riscos es farà càrrec de les àrees de Seguretat i Mobilitat. A banda del cartipàs, ja s'han fet públiques les retribucions del Govern, aprovades per Ple amb només el suport del PSC. L'alcalde cobrarà 36.000 euros bruts anuals, 3 dels regidors de govern, 18.000 euros i els 5 restants, 12.000 euros.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ