El repertori contemporani i d'arrels ètniques, protagonista del Cicle de Concerts de Centcelles

El tercer cicle de concerts a Centcelles torna enguany al format de quatre entregues gratuïtes els dijous de juliol amb formacions de proximitat i optant per un repertori de música contemporània i d’arrels ètniques. Els colors del mar dels Amics de la Unió de Granollers serà l’espectacle d’obertura el 4 de juliol. 

Una proposta de gran format amb la participació d’una seixantena de persones. El mar en serà l’eix central, però també les històries que l’envolten vistes des d’una mirada crítica, afrontant la problemàtica dels refugiats i dels residus plàstics.

El seguirà el dia 11 el concert del grup de vent de l’Escola de Música de Constantí que repassarà les efemèrides musicals del 2019. La vil·la romana de Centcelles serà l’únic escenari on enguany s’hi podrà escoltar el Quintet del Montsant, en concret el 18 de juliol, i tancarà el Jazz Apel·les Carod quintet el dia 25.

El cicle sonoritzarà l’exterior del conjunt monumental pel públic que quedi fora, també s’està estudiant la instal·lació d’una pantalla.