×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

La mesura del temps, temàtica del projecte de Constantí 'Centcelles, el nostre objectiu!'

Prop de 170 alumnes de Constantí participen dins del projecte 'Centcelles, el nostre objectiu!' i treballen diferents aspectes del temps. Enguany arriba a la setena edició, plenament consolidat en la línia educativa dels col·legis.

Els prop de 170 alumnes dels diferents centres educatius de Constantí han pogut observar un dels temes iconogràfics del mosaic de la cúpula central de Centcelles: el pas del temps a través de les estacions de l’any. De ben segur que no els venia de nou. Durant les darreres setmanes han treballat en diferents propostes englobades en la setena edició del projecte 'Centcelles, el nostre objectiu!', que, enguany, s’ha desenvolupat al voltant de la temàtica Mesurar el temps.

La creació d’una línia del temps des de l’inici de la humanitat, la construcció d’un instrument musical o la realització d’una pel·lícula han estat alguns dels projectes que han fet els alumnes que conviden a la reflexió sobre aspectes tan diversos com la percepció, representació i ús del temps.

Tots els projectes s’han guardat a la cripta de Centcelles dins un capsa que servirà com a Càpsula del temps, amb l’objectiu de deixar per al futur objectes i reflexions dels participants del projecte d’enguany.