El carrer Major de Constantí torna a ser el centre neuràlgic de Sant Jordi al municipi

Una vintena de parades han tornat a omplir un any més el carrer Major de Constantí per viure la diada de Sant Jordi. La proposta de comprar llibres a cegues de la Biblioteca i la tria del cartell de la Festa Major, protagonistes en el Sant Jordi constantinenc.

Per segon any consecutiu, amb el balcó de l'ajuntament engalanat per les persones grans del Centre de Dia del municipi, que han dut a terme una sèrie d'activitats de cara a aquest dia de Sant Jordi, ha viscut Constantí la diada del llibre i la rosa.

Ja des de bon matí l'afluència a la vintena de parades ha estat constant, en un dia en què, tot i l'amenaça de pluja de primera hora, el sol s'ha anat imposant al carrer Major constantinenc, on la venda de roses i llibres no s’ha aturat en cap moment. També els més petits han dedicat una bona estona de la seva tornada de les vacances de Setmana Santa als centres educatius del municipi per a recórrer les diferents parades.

I és que, per quart any, la biblioteca de Constantí proposa als seus lectors atrevir-se amb nous autors i publicacions d'una manera divertida. Qui s'acosta a la seva parada té davant seu la possibilitat de comprar un llibre només amb quatre paraules clau com a referència.

Un Sant Jordi a Constantí que també s'avança en el temps, ja que els constantinencs tenen l’oportunitat durant tot el dia de triar quin serà el cartell de la Festa Major d'enguany.