Constantí reforça l'incentiu a les empreses perquè contractin aturats del municipi

L’Ajuntament ha modificat les bases per concedir ajudes per a la contractació de persones aturades. Tots els grups hi van votar a favor: el principal objectiu és facilitar la contractació i esgotar tota la partida que s’hi destina, 50.000 euros.

Ja fa anys que l’Ajuntament de Constantí va crear una partida pressupostaria per incentivar a totes les empreses que contractessin gent del municipi que es trobés en situació d’atur. Ara però es fa un pas més i es modifiquen les bases per posar-hi més facilitats. Fins ara era necessari que la persona que es contractés portés un mínim d’un any empadronada a Constantí, amb aquest canvi el temps es rebaixa fins als 6 mesos. Un altre canvi destacat és que s’incrementa l’incentiu en alguns casos.

Aquesta mesura es va aprovar amb els vots de tots els grups del consistori. Es van felicitar per aquesta mesura i esperen que amb aquestes modificacions es pugui esgotar la partida de 50.000 euros que s’hi destina cada any.

El Ple també va aprovar per unanimitat els dies festius del municipi pel 2020 que seran el dilluns 20 de gener i el dissabte 1 d’agost. En aquesta sessió es va tancar l’exercici econòmic del 2018 que ha deixat un romanent positiu de 2.800.000 euros. El pròxim equip de govern decidirà en què invertir aquests diners.