Constantí - Montblanc (1-5)

Els montblanquins conserven la plaça de promoció d'ascens a Segona Catalana i els constantinencs segueixen a la zona perillosa després d'encadenar la quarta derrota consecutiva, dues d'elles al seu estadi.

Una vegada més Cristian Valcárcel ha capitalitzat l'atac del conjunt de la capital de la Conca de Barberà, aquest cop amb tres gols, tots ells a la segona meitat: ha arrencat de suplent i només ha requerit 29 minuts per sumar-ne tres. Becerra ha fet el primer i únic previ al descans, mentre que Manel ha aconseguit el 0 a 5 a les acaballes. Gairebé a continuació, al 89', Àlex Gómez ha marcat l'1 a 5 i el gol de l'honor d'un Constantí que seguirà patint a la recerca de la permanència a la categoria.

L'última vegada que el Montblanc va caure va ser el 22 de desembre. Això sí, la regularitat del Roda de Berà, líder de la Lliga, manté la posició d'ascens directe a set punts.

Dissabte vinent el Constantí passarà pel camp de l'Altafulla que també és un dels rivals directes del Montblanc a la part alta. Per la seva banda, els de la capital de la Conca de Barberà rebran també dissabte el Banyeres, el cuer despenjat de la Lliga.