'Fem Constantí' és la nova imatge per fomentar el sentiment de pertinença al municipi

L’Ajuntament de Constantí ha presentat la seva nova marca i lema: ‘Fem Constantí’. Amb aquesta imatge es vol fomentar el sentiment de pertinença al municipi. A partir d’ara totes les accions i actes que organitzi el consistori i les diverses entitats locals incorporaran aquesta imatge.

A partir d’ara aquesta serà la nova imatge institucional que utilitzarà l’Ajuntament de Constantí. S’hi pot llegir el lema ‘Fem Constantí’ acompanyat de l’"skyline" del municipi, destacant l’església i el seu campanar. El principal objectiu d’aquesta campanya és fomentar el sentiment de pertinença al municipi entre tots els habitants.

A partir d’ara aquest logotip es vol incloure en totes les campanyes que organitzin les diverses associacions i clubs del municipi. El disseny ha estat realitzat per l’empresa local Estudis Fortuny. Després de la seva presentació el consistori també en farà samarretes i adhesius, l’objectiu és que aquesta nova imatge tingui un llarg recorregut i s’acabi convertint en el principal símbol de la localitat.