L'alcalde de Constantí tornarà a encapçalar la llista del PSC a les municipals

L’actual alcalde de Constantí esmarca com a objectiu seguir transformant el municipi. Ara, un cop triat, començarà a definir el programa de govern i la llista electoral que l’acompanyarà.

Va ser l’únic candidat que es va presentar a les primàries i va ser escollit per unanimitat. Òscar Sánchez tornarà a encapçalar la candidatura del PSC a Constantí i ho farà amb la intenció de revalidar l’alcaldia. Va ser escollir alcaldable en una assemblea on van assistir el secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, i els màxims representants del partit de la demarcació. Òscar Sánchez assegura que la decisió de tornar-se a presentar a les municipals és molt meditada i els seus objectius passen per seguir transformant el municipi, impulsar nous projectes i acabar els que ja estan en marxa.

Un cop escollit l’alcaldable, el proper pas serà definir el programa electoral, un procés que s’obrirà també a la ciutadania, i confeccionar la llista electoral que acompanyarà a Sánchez a les eleccions del maig a Constantí.