Quim Masferrer fa protagonistes els veïns en el pregó de la Festa Major de Constantí

 

La Festa Major de Constantí arrenca motors amb la tradicional cercavila i el preó, que aquest any ha oficiat el presentador de televisió Quim Masferrer.

 

Diables, Pastorets, i Batucades van ser els encarregats d'inaugurar la Festa Major d'Estiu de Constantí. La Cercavila va encetar la jornada d'una Festa Major que aquest any està batent rècord de visitants.

Des de la plaça de la Generalitat fins a la plaça mossèn Cinto i Verdaguer, la cercavila va apropar a grans i petits els elements més tradicionals de la Festa, com els Gegants de Constantí, l'Àliga Gran i l'Àliga Petita o els correfocs dels diables. Es tracta d'una cercavila multitudinària, on hi participen unes 15 associacions culturals diferents.

Un cop finalitzada la cercavila, l'escenari davant l'ajuntament acollia el Pregó de la Festa Major, que aquest any comptava amb l'actor i presentador televisiu Quim Masferrer, qui va oferir un pregó diferent, donant el protagonisme al poble.

Aquest primer dimecres de Festa Major va concloure amb el ja tradicional ball de Dames i Vells, una actuació satírica que reflecteix amb humor la situació política actual.

La Festa Major d'Estiu seguirà amb diversos actes fins al dia 5 d'agost.