El Club Gimnàstica Estètica Constantí ha celebrat la 6a edició del Campus d’Estiu

Aquests dies s’ha celebrat a Constantí la 6a edició del Campus d’Estiu organitzat pel Club de Gimnàstica Estètica de la localitat. Un total de 15 joves esportistes han estat les participants del campus que es va iniciar el passat 2 de juliol i que ha acabat aquest divendres.

El campus ha estat adreçat a nens i joves a partir de 6 anys que gaudeixen de la dansa i la gimnàstica estètica, que és una modalitat que consisteix a seguir una melodia que representa una temàtica utilitzant moviments corporals. Durant aquestes dues setmanes de campus s'han realitzat classes de gimnàstica estètica en grup, tallers de dansa clàssica, tallers de dansa contemporània i activitats de piscina i lúdiques.

L’objectiu principal del campus és preparar les participants per a la temporada vinent però sobretot gaudir de les activitats i divertir-se en un ambient distès per afrontar amb força la següent temporada del club.

D’altra banda, el Club de Gimnàstica Estètica de Constantí oferirà un nou campus esportiu. En aquest cas tindrà lloc a l’Espai Artístic La Nau, situat al polígon Francolí de Tarragona del 23 de juliol al 3 d’agost.