Constantí no renovarà el contracte d'aigua amb Sorea

Constantí no renovarà el contracte d’aigua amb Sorea, que venç l’any vinent. L’Ajuntament ja ha pres la decisió i ara estudiaran quin model volen. Una de les idees és ajuntar amb un mateix contracte el subministrament d’aigua del poble i del polígon, ara separats.

En un ple extraordinari i sense cap vot en contra, Constantí va decidir no prorrogar el contracte de gestió de l’aigua potable del municipi amb Sorea. Es va signar l’any 1991 i al 2012 es va prorrogar. L’Ajuntament considera que des de llavors el municipi ha canviat i la tecnologia també. Per això, creuen que el millor és no renovar la concessió actual amb Sorea. Entre els canvis que es plantegen introduir, unificar en un únic contracte la gestió de l’aigua del municipi i del polígon i acabar amb la dispersió actual. Aquesta és una possibilitat que s’haurà d’analitzar. La idea és aconseguir un model de gestió eficient i que doni un servei de qualitat a Constantí.

Des d’ara i fins al desembre de l’any vinent, quan venç el contracte amb Sorea, Constantí estudiarà les diferents opcions de gestió de l’aigua. Una tasca que farà la comissió creada expressament i de la qual formen part tots els grups municipals.