Constantí lluirà l'arbre de Nadal més gran fet a mà

Les dones del grup Retalls de Constantí poden presumir d'haver cosit l'arbre de Nadal teixit a mà més gran de Catalunya, que arriba als sis metres d'alçada. El formen 600 peces de ganxet elaborades a partir de 350 troques de llana. 

Després de l'èxit de la iniciativa duta a terme pel mateix grup, quan van teixir els tendals que cobreixen el carrer Major en diades com la de Sant Jordi o per la Festa Major, des de l'ajuntament constantinenc van llençar a les dones del municipi aquest nou repte.

UNA TRENTENA DE DONES IMPLICADES

Una proposta que va ser acceptada ràpidament per un col·lectiu de dones que durant les darreres setmanes han cosit a casa totes les peces que han de conformar la nova atracció nadalenca del municipi. Ara, un cop confeccionades, és el moment d'unir-les per a acabar de donar forma a les tres seccions en què es dividirà l'arbre.

Per veure el resultat final caldrà esperar fins al 18 de desembre, quan aquest s'instal·larà a la plaça de l'Església en el marc dels actes d'inici d'un Nadal constantinenc que, aquesta vegada, serà únic a tot Catalunya.