El PSC de Constantí vol un tercer mandat amb serveis, inversions i cultura com a banderes

Després de vuit anys ostentant l'alcaldia, el PSC de Constantí afronta els comicis del 28 de maig amb optimisme. La candidatura encapçalada per l'actual batlle, Óscar Sánchez, confia a repetir els bons resultats del 2019, quan prop d'un 60% dels votants van confiar en el PSC.

El programa electoral es fonamenta en tres eixos: els de la millora dels serveis a les persones, l'increment de la inversió i l'aposta per la cultura i el patrimoni. Disposa de més de 50 propostes de tarannà continuista i s'articula a partir de 15 eixos temàtics.

teatre constanti 2023

Una de les claus del mandat serà la de les inversions empresarials al polígon, que el consistori xifra en 855 milions per als tres anys vinents. Els socialistes assenyalen que aquest fet tindrà un impacte econòmic que generarà noves oportunitats laborals i formatives.

En el terreny de les infraestructures, el programa socialista promet acabar la sala de vetlles, el teatre i el complex esportiu. També apunta que es cedirà un solar a la Generalitat per construir-hi una residència.

Altres accions del programa passen per la creació d'un equip d'Integració Social, fomentar la coordinació de la Policia Local amb els Mossos o finalitzar la restauració de la Muralla.