Els Jocs Olímpics de París, més a prop per a Èlia Canales

Els Jocs Olímpics de París 2024 són cada cop més a prop per a Èlia Canales. La tiradora constantinenca continua sumant punts per ser a les olimpíades de l'any vinent; tot plegat després d'endur-se el bronze en la categoria mixta d'arc recorbat en la primera de les quatre proves de la Copa del Món d'enguany. La ciutat turca d'Antalya va viure un apassionant duel pel tercer lloc entre els amfitrions i la parella formada per Canales i Miguel Alvariño.

Tot plegat es va decidir al desempat amb un moment estel·lar per la constantinenca, i és que va clavar la fletxa al bell mig de la diana. Canales assegura que hi anava sense unes expectatives concretes, fet que va ajudar a l'èxit. Un bronze que es transformen en uns punts d'or de cara als bitllets classificatoris per als jocs parisencs.

Participar en uns Jocs Olímpics és tota una experiència per als esportistes. Molts hi volen ser sigui com sigui, però posats a triar, Canales prefereix una classificació de tot l'equipLa tiradora de Constantí es troba en un gran moment de forma. Avisa, però, que encara té molt marge de millora.

CALENDARI INTENS

Pròxims mesos intensos per a Èlia Canales. La Copa del Món continua a Shanghai, del 16 al 21 de maig. Enguany també toquen Jocs Europeus a Cracòvia a finals de juny i Mundial a Berlín la primera setmana d'agost.