Pere Aragonès dona impuls a la candidatura de Joan Reig

Posada de llarg de Joan Reig com a alcaldable de Constantí per Esquerra Republicana de la mà el president de la Generalitat i coordinador nacional del partit. Pere Aragonès va visitar el municipi per reivindicar el seu suport a Reig remarcant la seva llarga trajectòria cultural i de compromís amb el país. 

Aragonès, que va haver de convèncer personalment a Reig a fer el pas a ocupar el primer lloc de la llista constantinenca, també va expressar l'orgull que suposa per a la formació tenir un candidat com ell.

Aragones constanti

Aragonès i Reig, acompanyats per militants i simpatitzants de la formació, van visitar diversos comerços de la vila i el Sindicat. Per acabar, van passar per la plaça de l'Església, el refugi antiaeri i el Casal d'Entitats, on van poder conversar amb les integrants del Grup Cultural Mestresses de Casa.

L'alcaldable republicà va manifestar la voluntat de transformar el municipi i de ser útils, evitant els frontismesTant Aragonès com Reig van subratllar le potencial de la llista que els republicans estan configurant per a Constantí, que es donarà a conèixer al complet ben aviat.