La volta de l'església de Constantí serà reconstruïda aquest estiu

L'església de Sant Feliu Màrtir de Constantí podrà reobrir en un futur pròxim; això serà després de la necessària rehabilitació que viurà la parròquia. L'església constantinenca està tancada des del 2016 després d'arrossegar problemes de conservació durant molts anys, que s'evidencien en les múltiples esquerdes. De fet, el 2018 es va esfondrar la volta.

Una volta que ara es reconstruirà, sent aquesta l'actuació més important de les previstes. La data d'inici serà al mes de juliol si no es torça res, i podria durar un parell de mesos. El pressupost previst és de 50.000 euros, 10.000 dels quals els aportarà Repsol després de tancar el conveni amb l'Ajuntament i l'Arquebisbat de Tarragona. El que encara no està marcat al calendari, però, és quan es podrà reobrir l'església.

EXILIATS AL CENTRE PARROQUIAL

La recuperació de l'església de Sant Feliu Màrtir és un fet molt esperat a Constantí, no només pel vessant religiós, sinó també cultural i popular. Feia temps que consistori i arquebisbat perseguien la reconstrucció de la volta de l'església; ara Repsol hi posarà el seu granet de sorra. Des del tancament de Sant Feliu Màrtir, l'activitat eclesiàstica a Constantí s'ha hagut de traslladar al Centre Parroquial.