La Passió de Constantí començarà amb una escena nova

Una vuitantena de socis i sòcies de Les Forques Teatre participaran en la tercera edició de la Passió de Crist de Constantí. La representació es durà a terme el pròxim dissabte 8 d'abril a partir de les sis de la tarda. Enguany incorporarà novetats.

Hi haurà menys escenaris, amb un total de cinc. Els seus responsables han apostat per mantenir els espais amb més capacitat, ja que la resta havien quedat petits per acollir tot el públic assistent. També és una decisió tècnica, que permetrà millorar la qualitat del so de l'obra teatral. Així mateix, per millorar l'experiència global dels espectadors, per primera vegada, s'ha fixat una hora d'inici per a cada una de les escenes.

Pel que fa a l'argument i l'estructura, també s'han introduït canvis respecte a les darreres edicions. El relat partirà d'un dels miracles de Jesucrist, una escena que es durà a terme a la plaça de l'Església amb la participació de tots els infants de Les Forques.

L'espectacle comptarà també amb la col·laboració d'altres entitats constantinenques, com els Armats o les esportistes del Club de Gimnàstica EstèticaDes de davant del Refugi, l'acció es desplaçarà al llarg del carrer Major, per on transcorrerà el Via Crucis. Un martiri que finalitzarà a la pista on Jesús serà crucificat.