Constantí compagina el Carnaval i els Tres Tombs

 

Cap de setmana d'alta intensitat social i cultural a Constantí. El municipi ha estat un dels darrers del Camp de Tarragona a celebrar el Carnaval; la disbauxa, els colors i la música es van concentrar el dissabte al vespre. A dos quarts de set sortia des de la plaça de la Generalitat l'esperada rua, amb la participació d'un bon grapat de constantinencsEl vespre i la nit continuarien al pavelló municipal, amb l'animació infantil, l'entrega de premis a les millors comparses i l'espectacle musical 'Menéalo on tour'.

TAMBÉ ELS TRES TOMBS

Una celebració, la del Carnaval, molt diferent de la de l'endemà: els carrers de Constantí acollien els tradicionals Tres Tombs, també uns dels més tardans del territori. La pluja amenaçava a primera hora, amb l'esmorzar, però la desfilada, després dels balls de cercavila, tirava endavant. Cada cop hi ha menys pagesos, però a Constantí creuen que els seus Tres Tombs estan fets a prova de bombes.

Enguany hi han participat una trentena de carros i una seixantena de cavalls de muntura. Tot plegat en una jornada especial per a Óscar Sánchez, ja que l'alcalde exercia com a traginer d'honor.