Constantí renova el pavelló, la plaça del Castell i el carrer Pallaresos

Constantí ha posat en marxa 3 obres importants de reforma, alhora, i en diferents punts de la població. La Plaça del Castell, el carrer Pallaresos, i la més important, la reforma del Pavelló Municipal, edificat el 2001, perquè aculli les proves d'halterofília dels Jocs Mediterranis.

Prop de 213.000 euros s'invertiran al Pavelló Municipal de Constantí perquè pugui acollir les proves d'halterofília dels Jocs Mediterranis, finançats per la Diputació i el mateix ajuntament. Les obres ja han començat a la zona dels vestidors i instal·lacions internes, i també a la zona d'aigües on s'està renovant el jacuzzi, que tenia problemes tècnics. Les millores es traduïran també a les dues pistes poliesportives, on es col·locaran seients a les grades i se'n renovarà la imatges.

Molt a prop del Pavelló, al carrer dels Pallaresos ja han començat els treballs de reforma de tots els serveis soterrats i la pavimentació del carrer, que inclourà un tram adoquinat. Al mateix nucli antic de Constantí l'última obra iniciada és la reforma de la plaça del Castell. No només suposa un canvi del paviment. Al subsòl de la plaça del Castell es manté l'antic refugi de la Guerra Civil, que ara l'Ajuntament vol recuperar.