Constantí estrena carrosses

Podem contemplar ja una de les cinc carrosses que estrenarà Constantí a la seva cavalcada de Reis d'aquest dijous. El regal municipal arriba per avançat i els constantinencs gaudiran d'una desfilada pràcticament renovada al complet. I és que no només s'estrenen gairebé mitja dotzena de carrosses, sinó que també s'incorporen altres elements de menys envergadura i s'han posat al dia les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Una de les noves joies de la corona de la cavalcada de Constantí, elaborada per l'empresa Más&Más, està inspirada en la pel·lícula de Pixar 'Toy Story'. Woody i Buzz Lightyear, els protagonistes de la saga animada, estan acompanyats pel cotxe de radiocontrol. Amb tot, el consistori ha cregut oportú que enguany els Reis de l'Orient gaudissin d'una comitiva reforçada.

El 2016, Constantí ja va apostar per una renovació dels elements que desfilen el vespre del 5 de gener. Set anys després, arriba una millora de la Cavalcada més notable. Com seran la resta de les noves carrosses? Aquest és un secret que els constantinencs podran descobrir ben aviat amb els seus propis ulls.

La sortida de la Cavalcada està prevista a les 17 hores ides del camp de futbol municipal La Coma. Després de recórrer els carrers del municipi, Ses Majestats arribaran a l'Ajuntament de Constantí.